OVER ONS

De organisatie van de activiteiten rondom Koningsdag valt onder de verantwoordelijkheid van Oranjevereniging Koningin Wilhelmina te Voorschoten.

Organisatie

Koningsdag wordt georganiseerd door een kleine, enthousiaste groep vrijwilligers die het bestuur vormen van de Oranjevereniging Koningin Wilhelmina in Voorschoten. Daarnaast krijgen we veel hulp van (sport)verenigingen, de gemeente, horeca en bedrijven die ons financieel en in natura ondersteunen.

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en een aantal algemene bestuursleden. Voor de financiering kan de Oranjevereniging gelukkig een beroep doen op de gemeente, lokale ondernemers en fondsen. Daarnaast zijn de leden heel belangrijk doordat ze ons kunnen voorzien van ideeën, hulp en financiering van activiteiten via hun lidmaatschap.

We zijn altijd op zoek naar Voorschotenaren die het leuk vinden om iets te organiseren voor ons dorp! Heb jij organisatietalent en/of communicatie-skills, financieel inzicht of ben je juridisch onderlegd? Kom dan ons leuke team versterken!

Voor meer informatie kun je mailen naar info@oranjeverenigingvoorschoten.nl of ons aanspreken bij de oranjetent op de Voorstraat op Koningsdag 2023.

V.l.n.r. Karin Wetselaar (secretaris), Lisette Bodaan (bestuurslid), Jos van Wersch (bestuurslid), Saskia Borsboom (penningmeester), Carlijn Gunst (voorzitter)